Fin dekor hemma med posters

Ett av de snabbaste sätten att skapa en ny och fräsch look hemma är med affischer som man beställer på nätet och får hemskickat med posten. När du hänger upp en ny poster blir det nästan som ett helt nytt rum på en gång och det kostar inte många kronor att köpa affischer online. En av de bästa webshopparna för posters är Artiks.se, som har ett härligt utbud av affischer inom en lång rad olika kategorier, inklusive abstrakt konst, fotokonst, mindfulness, naturbilder, mat och dryck, kartor, med mera.

På Artiks kan man också skapa text posters med tänkvärda motton och favoritcitat som man väljer själv. De har en smart hemsida där man kan designa sin poster med fonter, färger, ramar och bilder exakt som man själv vill ha det! Hämta inspiration från deras lista med bestsellers som är full av fina affischer till hemmets alla rum. Tips: kolla upp koordinaterna till din favoritplats på jorden och skapa en cool grafisk poster som bara du vet vad den står för.

Några av de populäraste kategorierna på Artiks just nu är kartor, roliga citat, vackra naturlandskap och snygga stadsbilder. Det finns verkligen något för alla där. När man har valt ut sina favoriter kan man även välja ramar i olika material och färger som kommer med plexiglas som är lättare än glas och går heller inte att krossa. De erbjuder fri frakt på beställningar över 299 kronor och erbjuder 30 dagars öppet köp om man skulle ändra sig. Det förekommer ofta kampanjer med rabatter.