Perfekt sajt för pollenallergiker

Ladanibastad är pollenallergikers himmelrike under våren och sommaren. I varuhuset kan du hitta allt du behöver, och det inte bara för pollenallergi utan även till hemmet, vännen eller skolan. När du går runt bland hyllorna i varuhuset kommer du inte få dåligt samvete över att du missar solen, värmen och det härliga vädret. Utan snarare kastas du in i en drömlik värld där du utan problem glömmer bort både tid och rum för en stund.

Hur är din pollenallergi just idag?

Människor som lider av pollenallergi har olika symptom, samt olika grader av de olika symptomen. Någon med grov pollenallergi kanske inte ens klarar av att vara ute, medan en med lite pollenallergi kanske bara har problem med att vistas i närheten av gräs.

Oavsett vad som gäller för dig är det ett faktum att du inte behöver pina dig själv genom att försöka härda ut timmarna med rinnande näsa och kliande ögon utomhus. Utan istället kan du vila både näsa och ögon inne i varuhuset. Såklart är även icke pollenallergiker välkomna in!

Slå två flugor i en smäll

När du ändå är inne hos oss och återhämtar dig, får inspiration eller shoppar loss kan du passa på att köpa ingredienser till kvällens middag, investera i en ny tavla till ditt rum eller se över om du behöver addera något nytt i garderoben.

Det spelar ingen roll vad du behöver – sannolikheten att vi har det du söker är väldigt stor. Både som pollenallergiker och icke-pollenallergiker slår du två flugor i en smäll när du besöker varuhuset. Vi har något för alla.