Ta med festen på båten

Sommar, värme och ljusa kvällar. Vad passar då bättre än att ge sig ut med båt och njuta av en härlig fest? För att få rätt stämning brukar musik vara en viktig del, som tur är finns idag riktigt bra marinhögtalare. Skillnaden med dessa högtalare jämfört med vanliga är att de är byggd för att hålla i våta miljöer. Det finns olika modeller som ska monteras på ett eller annat sätt. Köp och gör båten redo för många härliga sommarkvällar tillsammans med goda vänner.

Det kan vara trevligt och planera in en längre tur där man övernattar på någon ö i skärgården. Då kan man samlas runt en öppen eld, äta och dricka gott, sjunga och berätta historier för varandra. Är det varmt och bra väder räcker det att ha med en sovsäck och man kan sova under öppen himmel och betrakta natthimlen under natten. Det skapar minnen som man kommer och dela för resten av livet.

Viktigt att den som kör båten är helt nykter. Det är aldrig okej att köra ett fordon samtidigt som man har druckit. Sjöfylla orsakar varje år olyckor helt i onödan. Ha alltid respekt för alkohol och njut av ett glas när båten inte ska köras mer. En fest på en båt går alltid att ha helt nykter. Då kan också barn vara med och njuta av en kväll på sjön. Duka upp något gott att äta och puttra runt och upptäck hur mysigt det är också på kvällen.